Comenzi: 0233.215.744 comanda@poparlan.ro

Returnarea in termen de 10 zile

Conform legislației în vigoare, renunțarea la cumpărare este aplicabilă doar clienților persoane fizice. Astfel, consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la incheierea contractului.

Retunarea se face la sediul Centrul Medical Poparlan din Mihai Eminescu, Nr.1,Piatra Neamt.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client conform art. 7 din OG nr 130/2000.

După recepționarea produsului returnat de către Centrul Medical Poparlan, contravaloarea mărfii returnate se va plăti în termen de maxim 30 de zile de la data notificării în scris de returnare.

În cazurile în care produsele returnate prezintă ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzură, zgârieturi, lovituri, șocuri electrice, accesorii lipsă, certificate de garanție lipsă, ne rezervăm dreptul de a decide acceptarea returului.

Dacă plata originală se efectuează prin... Rambursarea contravalorii produsului se face prin...
Ramburs la ridicarea coletului Mandat poștal
Card bancar Transfer pe card

Returnarea produselor cu defecte sau lipsă componente/accesorii

Dacă produsul achiziționat se dovedeşte a fi defect sau a avea componente/accesorii lipsă în momentul primirii coletului, vă rugăm, în termen de 12 ore de la livrarea produsului, să ne contactaţi la 0233.215.744 pentru o rambursare completă sau o înlocuire.
CONTINUA
Nu aveți nici un produs în coș